3D muis

Vragen over alles wat met autodesk producten te maken heeft kunnen jullie hier stellen.

Moderator: Moderators

Plaats reactie
zeeschuim
Berichten: 561
Lid geworden op: 05 jun 2015 21:54
Locatie: Lelystad

3D muis

Bericht door zeeschuim »

Ik heb sinds kort een 3dmuis van connexion om te werken met Fusion 360. Ik krijg hem niet werkend op mijn computer, op de laptop ook niet. Een nieuwe draadloze besteld, met hetzelfde resultaat. In het bijgeleverde programma doe ze het prima. Iemand een idee hoe ik ze in Fusion aan de praat krijg?
serum
Donateur
Berichten: 4518
Lid geworden op: 08 mar 2008 20:37
Locatie: Zwolle

Re: 3D muis

Bericht door serum »

werkt normaalgesproken ineens. Wat mij de laatste tijd opvalt is dat je de muis aangesloten moet hebben voordat je Fusion opstart.

Misschien speelt 1 van onderstaande problemen.

https://knowledge.autodesk.com/support/ ... n-360.html

https://forums.autodesk.com/t5/fusion-3 ... -p/9460695
zeeschuim
Berichten: 561
Lid geworden op: 05 jun 2015 21:54
Locatie: Lelystad

Re: 3D muis

Bericht door zeeschuim »

al geprobeerd zonder positief resultaat
Gebruikersavatar
hainjedaf
Donateur
Berichten: 1809
Lid geworden op: 01 aug 2011 10:01
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: 3D muis

Bericht door hainjedaf »

Heb je al eens geprobeerd om Fusion opnieuw te installeren?
In mijn ervaring werkt het pas als fusion bij installatie de aanwezigheid van
3DConexxion drivers detecteert.

Ik heb gewoon de installer van Fusion een 2e keer gedraaid.
Met vriendelijke groet,
Marout Borms,
Amsterdam

Prusa Mini met OctoPrint
Lulzbot TAZ Pro met OctoPrint
zeeschuim
Berichten: 561
Lid geworden op: 05 jun 2015 21:54
Locatie: Lelystad

Re: 3D muis

Bericht door zeeschuim »

ok, ik ga het proberen
zeeschuim
Berichten: 561
Lid geworden op: 05 jun 2015 21:54
Locatie: Lelystad

Re: 3D muis

Bericht door zeeschuim »

Hij doetut! thanks!
Plaats reactie