Simcnc

Moderator: Moderators

Plaats reactie
zeeschuim
Berichten: 289
Lid geworden op: 05 jun 2015 21:54
Contacteer:

Simcnc

Bericht door zeeschuim » 02 dec 2018 13:26

Zijn er al mensen die simcnc van csmio gebruiken?
https://en.cs-lab.eu/premiere-new-simcn ... lab-offer/

Het ziet veelbelovend uit.

zeeschuim
Berichten: 289
Lid geworden op: 05 jun 2015 21:54
Contacteer:

Re: Simcnc

Bericht door zeeschuim » 02 dec 2018 21:09

niemand?

Gebruikersavatar
Breaker
Donateur
Berichten: 1903
Lid geworden op: 26 mei 2015 22:43
Locatie: Nabij Antwerpen
Contacteer:

Re: Simcnc

Bericht door Breaker » 02 dec 2018 21:19

Lijkt me (hier) niet breed gebruikt: John Sellis is ongeveer de enige die het wel eens over een CSlab / CSMIO controller heeft...
Geduld is een schone zaak, frezen niet...

skillalot
Donateur
Berichten: 3137
Lid geworden op: 19 apr 2007 19:04
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: Simcnc

Bericht door skillalot » 02 dec 2018 21:27

Ja, maar die gebruikt mach3.
Volgens mij is de enige die cslabs met grote regelmaat gebruikt "boutje" hier.

Gebruikersavatar
Stephan
Berichten: 257
Lid geworden op: 09 okt 2009 15:17
Locatie: Beverwijk
Contacteer:

Re: Simcnc

Bericht door Stephan » 03 dec 2018 06:52

Ik heb ook een cslab in mijn frees machine. Top ding doet het altijd en nooit storingen. Ik draai Mach 3 op een XP machine die geen internet heeft.

John Sellis
Donateur
Berichten: 529
Lid geworden op: 10 mar 2014 13:09

Re: Simcnc

Bericht door John Sellis » 03 dec 2018 08:00

Ik had al gereageerd maar zie mijn bericht niet meer staan. Ik wil het wel gaan testen omdat de spec er goed uitzien en ik het 30 dagen gratis mag gebruiken. Ik heb zelf 3 cslab kaarten draaien zonder storing. Gewoon op Windows 7 met internet aan sluiting. Kaarten werken op 24v en makelijk in te stellen in mach3 de ingang kan NPN of PNP worden aangesloten en de ingangen zit netjes met optocoupler. Heb meerdere kaarten gehad. Maar vind deze het fijnst. Ik raad ze ook aan bij mijn klanten!

zeeschuim
Berichten: 289
Lid geworden op: 05 jun 2015 21:54
Contacteer:

Re: Simcnc

Bericht door zeeschuim » 03 dec 2018 12:05

Het lijkt mij ook wel wat omdat dit
This was achieved by the S-curve profile as well as sophisticated algorithms for motion trajectory optimization.
mij wel aanspreekt.
https://en.cs-lab.eu/product/presale-si ... re-cs-lab/

Gebruikersavatar
hugo stoutjesdijk
Donateur
Berichten: 6977
Lid geworden op: 02 mar 2011 17:04
Locatie: elst (u)
Contacteer:

Re: Simcnc

Bericht door hugo stoutjesdijk » 03 dec 2018 12:12

John Sellis schreef:
03 dec 2018 08:00
Ik had al gereageerd maar zie mijn bericht niet meer staan. Ik wil het wel gaan testen omdat de spec er goed uitzien en ik het 30 dagen gratis mag gebruiken. Ik heb zelf 3 cslab kaarten draaien zonder storing. Gewoon op Windows 7 met internet aan sluiting. Kaarten werken op 24v en makelijk in te stellen in mach3 de ingang kan NPN of PNP worden aangesloten en de ingangen zit netjes met optocoupler. Heb meerdere kaarten gehad. Maar vind deze het fijnst. Ik raad ze ook aan bij mijn klanten!
Zocht je deze?
viewtopic.php?f=63&t=16387&p=183631&hil ... nc#p183621
Ik ben voor meer techniek op school, maar dan wel vanaf groep 1 basischool.

tantan
Donateur
Berichten: 463
Lid geworden op: 14 jun 2007 16:39
Contacteer:

Re: Simcnc

Bericht door tantan » 03 dec 2018 18:18

misschien zie je hier wel heel weinig berichten over cslabs omdat dat spul zo goed is... (ik gebruik het overigens ook, exact om die reden)

zeeschuim
Berichten: 289
Lid geworden op: 05 jun 2015 21:54
Contacteer:

Re: Simcnc

Bericht door zeeschuim » 03 dec 2018 18:51

Het gaat mij dus om dat programma Simcnc.
Goede interface kaarten zijn er genoeg.

John Sellis
Donateur
Berichten: 529
Lid geworden op: 10 mar 2014 13:09

Re: Simcnc

Bericht door John Sellis » 03 dec 2018 19:09

zeeschuim schreef:
03 dec 2018 18:51
Het gaat mij dus om dat programma Simcnc.
Goede interface kaarten zijn er genoeg.
Maar werk simcnc niet alleen met cslab?

Plaats reactie