coordinaten lopen niet mee

Alle vragen die betrekking hebben over Mach cnc controllers

Moderator: Moderators

Grafjan
Berichten: 276
Lid geworden op: 16 aug 2018 23:01
Locatie: Tilburg

Re: coordinaten lopen niet mee

Bericht door Grafjan » 14 feb 2019 22:24

Ik wilde net Bjornsky1976 bellen zodat hij mijn computer over kon nemen..
maar heb nog een programma gedraaid ,en nu werkt wel
alles naar behoren!Maar waar zou ik zijn als mensen zoals Bjorn of Benkr niet zouden helpen.
En iedereen die meedenkt natuurlijk! maar waar het aan lag??? geen flauw idee.

Gebruikersavatar
hugo stoutjesdijk
Donateur
Berichten: 7148
Lid geworden op: 02 mar 2011 17:04
Locatie: elst (u)
Contacteer:

Re: coordinaten lopen niet mee

Bericht door hugo stoutjesdijk » 14 feb 2019 22:27

Maar hoe groot is de kans dat het volgende week weer optreed, of weet je waardoor het kwam?
Ik ben voor meer techniek op school, maar dan wel vanaf groep 1 basischool.

Gebruikersavatar
Ballegooijen
Donateur
Berichten: 3294
Lid geworden op: 20 sep 2016 15:45
Locatie: 's-Gravendeel
Contacteer:

Re: coordinaten lopen niet mee

Bericht door Ballegooijen » 14 feb 2019 22:29

Staat er een virus scanner oid op die op ongelegen momenten gaat draaien?
Kennis vermenigvuldigt zich alleen als je het deelt.
https://www.Baldas.nl

Gebruikersavatar
Ballegooijen
Donateur
Berichten: 3294
Lid geworden op: 20 sep 2016 15:45
Locatie: 's-Gravendeel
Contacteer:

Re: coordinaten lopen niet mee

Bericht door Ballegooijen » 14 feb 2019 22:36

In het begin heb ik ook problemen gehad met Eding en heel grote files. De frees ging ging dan plotseling zijn eigen weg. Ik heb dit toen op kunnen lossen door de indexering uit te zetten bij de services.
Kennis vermenigvuldigt zich alleen als je het deelt.
https://www.Baldas.nl

Grafjan
Berichten: 276
Lid geworden op: 16 aug 2018 23:01
Locatie: Tilburg

Re: coordinaten lopen niet mee

Bericht door Grafjan » 14 feb 2019 22:37

hugo stoutjesdijk schreef:
14 feb 2019 22:27
Maar hoe groot is de kans dat het volgende week weer optreed, of weet je waardoor het kwam?
Nee geen idee. Ik zou willen dat ik wat meer info kan geven.

Grafjan
Berichten: 276
Lid geworden op: 16 aug 2018 23:01
Locatie: Tilburg

Re: coordinaten lopen niet mee

Bericht door Grafjan » 14 feb 2019 22:50

Ballegooijen schreef:
14 feb 2019 22:29
Staat er een virus scanner oid op die op ongelegen momenten gaat draaien?
Nee volgens mij niet.Alleen de scanner die bij windows 10 standaard zit. ik zit met deze computer ook nooit op internet.

Gebruikersavatar
Bjornski1976
Berichten: 517
Lid geworden op: 01 feb 2013 14:10
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: coordinaten lopen niet mee

Bericht door Bjornski1976 » 14 feb 2019 23:19

Als de netwerk kabel in de hub zit is ie met internet verbonden. Mach3 geeft ook aan dat bij grote Files het geheugen op videokaart van belang is. Goed, kijken we de volgende keer wel ff naar. Nu lekker aan de gang met dat monster 8)
Who dares wins

Grafjan
Berichten: 276
Lid geworden op: 16 aug 2018 23:01
Locatie: Tilburg

Re: coordinaten lopen niet mee

Bericht door Grafjan » 14 feb 2019 23:46

Jaaa! nou begin ik er ook weer zin in te krijgen!!!!

Plaats reactie