vraag bij besturingskast bouwen.

Alle vragen die betrekking hebben over Mach cnc controllers

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Tonybryden
Berichten: 394
Lid geworden op: 29 mei 2015 15:44
Locatie: nijmegen
Contacteer:

Re: vraag bij besturingskast bouwen.

Bericht door Tonybryden » 06 feb 2018 21:16

Ik laat zeker van me horen dabit.

Tonybryden
Berichten: 394
Lid geworden op: 29 mei 2015 15:44
Locatie: nijmegen
Contacteer:

Re: vraag bij besturingskast bouwen.

Bericht door Tonybryden » 17 feb 2018 17:08

Eindelijk mijn machine doet het, met vele dank aan Dabit
Tot laat in de nacht hebben we gewerkt😬, nou Oke dan meer gelachen en geluld maar wel de frees aan het werk gekregen.
Nog wat problemen gehad met de spantang moer, spantang zat iets te strak, maar Dabit zal Dabit niet zijn want de moer werd gelijk even onder handen genomen op mijn draaibankje.
Kortom leuke en vooral leerzame avond/nacht😁.

Dabit bedankt voor je hulp.

Gebruikersavatar
DaBit
Donateur
Berichten: 7802
Lid geworden op: 05 dec 2012 13:48
Locatie: Oss

Re: vraag bij besturingskast bouwen.

Bericht door DaBit » 18 feb 2018 19:57

Ja, die moer moet je toch maar een nieuwe kopen, want dat ding is niks.

Maar, leuke machine geworden zo!

Tonybryden
Berichten: 394
Lid geworden op: 29 mei 2015 15:44
Locatie: nijmegen
Contacteer:

Re: vraag bij besturingskast bouwen.

Bericht door Tonybryden » 18 feb 2018 23:47

Ga toch wat extra moeren beslellen met set spangtangen.
Ik ben ook wel blij met mijn frees, de bouw is goed gelukt.
Bij aluminium geeft het een mooi freesbeeld en strak gladde kanten, geen vibratie te zien.
Maar zoals vele zelfbouw is ook hier altijd wel iets te verbeteren.
Voor de komende tijd met cambam stoeien zodat ik ook daar mee kan werken.
Mocht het toch vast lopen op cambam dan kom ik met me pc de kant van oss op.

skillalot
Donateur
Berichten: 2971
Lid geworden op: 19 apr 2007 19:04
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: vraag bij besturingskast bouwen.

Bericht door skillalot » 19 feb 2018 14:22

Tijd voor wat foto's dus ;-)

Gebruikersavatar
Breaker
Donateur
Berichten: 1657
Lid geworden op: 26 mei 2015 22:43
Locatie: Nabij Antwerpen
Contacteer:

Re: vraag bij besturingskast bouwen.

Bericht door Breaker » 19 feb 2018 22:44

Tonybryden schreef:
19 jun 2017 15:19
Ik gebruik voor internet een tablet en verder mijn tlf, op de nieuwe pc voor mach3 heb ik bewust geen internet aansluiting.

Dat is de reden dat ik geen plaatjes kan posten , krijg ze niet geplaatst met tablet of tlf.
Wat ik wel zou kunnen doen is de plaatjes appen naar uw, misschien kunt uw ze dan plaatsen.
Net even geprobeerd vanaf de tablet, dat zou wel moeten lukken in jpg, gif of png. Tif niet, maar welke camera schiet er nou alleen tif plaatjes :shock: Dus inderdaad, tijd voor plaatjes :lol:
Geduld is een schone zaak, frezen niet...

Tonybryden
Berichten: 394
Lid geworden op: 29 mei 2015 15:44
Locatie: nijmegen
Contacteer:

Re: vraag bij besturingskast bouwen.

Bericht door Tonybryden » 19 feb 2018 22:51

Ik ga woensdag aan de foto's werken, heb nu nog wat draden los hangen voor verlichting en koeling.
Morgen werk ik het af en maak gelijk nieuwe foto's.

Plaats reactie