Mach3 Foutmelding: mach4 parameters is onjuist

Alle vragen die betrekking hebben over Mach cnc controllers

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Wesjecnc
Berichten: 3
Lid geworden op: 31 dec 2014 16:56

Mach3 Foutmelding: mach4 parameters is onjuist

Bericht door Wesjecnc » 02 sep 2018 20:46

Wie kan mij helpen?

mach3 draait op windows xp lpt poort.

Voorheen starten mach3 altijd goed op.
Vandaag kreeg ik de melding: mach4 parameters is onjuist. en een grijs mach3 scherm.
Het vreemde vind ik dat in de foutmelding mach4 staat.

Ik heb gelezen dat het komt omdat de batterij op het moederbord zo goed als leeg zou zijn, dus die vervangen en in de bios de datum en tijd goed gezet.
Maar nog steeds hetzelfde probleem.

Iemand meer dit probleem gehad?

Groetjes wesley

frans32
Berichten: 60
Lid geworden op: 25 feb 2012 19:20
Locatie: Dalfsen

Re: Mach3 Foutmelding: mach4 parameters is onjuist

Bericht door frans32 » 03 sep 2018 16:20

@ TS,

ook na het vervangen van je bios batterij gekeken of je LPT port setting goed staat in de bios?
Mss is dit een tipje van het probleem.

Mvg,

Frans32

Wesjecnc
Berichten: 3
Lid geworden op: 31 dec 2014 16:56

Re: Mach3 Foutmelding: mach4 parameters is onjuist

Bericht door Wesjecnc » 03 sep 2018 21:03

Helaas, Lpt port setting aangepast.

Maar blijft de melding geven.

Gebruikersavatar
rien1959
Berichten: 326
Lid geworden op: 18 mar 2008 16:59
Contacteer:

Re: Mach3 Foutmelding: mach4 parameters is onjuist

Bericht door rien1959 » 06 sep 2018 12:29

Dus je gebruikt Mach3 maar krijgt een melding van Mach4 ? Heb je al updates gedraaid of heb je een demo van Mach4 gedownload ? Anders alles opnieuw installeren.

Wesjecnc
Berichten: 3
Lid geworden op: 31 dec 2014 16:56

Re: Mach3 Foutmelding: mach4 parameters is onjuist

Bericht door Wesjecnc » 09 sep 2018 20:05

Ik heb Mach3 opnieuw geïnstalleerd en het werkt weer:)

Plaats reactie