Portaalfrees 2100x4100mm

Als je wat te koop wilt zetten kan dat hier. Let op!!! Alleen particulieren of neem anders contact op! De berichten worden automatisch verwijderd na 30 dagen!!!

Moderator: Moderators

Plaats reactie
stekkestim
Berichten: 860
Lid geworden op: 18 nov 2009 16:43
Locatie: Waanrode

Portaalfrees 2100x4100mm

Bericht door stekkestim »

Aangezien alles voor de aankoop van een grotere machine rond is, gaat de huidige de verkoop in. Voordat ik de machine op andere verkoopsites of veiling zet wil ik kijken of er hier iemand zit die interesse heeft.

Freesmachine heeft een bereik van 2100x4100mm
9kw freesmotor
ATC (12 posities),
een hoop ISO30 ER 32 toolhouders, heat shrink toolhouders.
Syntec sturing. (6MB)
Vacuümpomp.
Minimaal smering

Wordt nog dagelijks gebruikt en kan weg vanaf mei - juni. (Wanneer de nieuwe geleverd wordt)

Afbeelding
Laatst gewijzigd door stekkestim op 11 feb 2024 17:13, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
andrefc101
Donateur
Berichten: 3893
Lid geworden op: 26 dec 2007 08:39
Locatie: Bergen op Zoom
Contacteer:

Re: Portaalfrees 2100x4100mm

Bericht door andrefc101 »

Gaaf ding, mooi formaat! Welke Syntec zit erop?
stekkestim
Berichten: 860
Lid geworden op: 18 nov 2009 16:43
Locatie: Waanrode

Re: Portaalfrees 2100x4100mm

Bericht door stekkestim »

de 6MB
Gebruikersavatar
zeeschuim
Donateur
Berichten: 951
Lid geworden op: 05 jun 2015 21:54
Locatie: Lelystad
Contacteer:

Re: Portaalfrees 2100x4100mm

Bericht door zeeschuim »

Wat is het prijs idee?
Wij van cncfrees adviseren cncfrees.
sbos
Berichten: 120
Lid geworden op: 14 nov 2010 16:46
Locatie: Alphen aan den Rijn
Contacteer:

Re: Portaalfrees 2100x4100mm

Bericht door sbos »

Ik en mijn collega zijn opzoek naar een machine met jou formaat en het aantal tools voor de toolwisselaar.
Wat is jou prijs indicatie?
keesfrees
Berichten: 3399
Lid geworden op: 08 jan 2008 20:25
Locatie: Grönnen

Re: Portaalfrees 2100x4100mm

Bericht door keesfrees »

Het ziet er idd interessant uit, met name de maat dan, er is een (1) gangbare (min of meer) plaatmaat die ik nu niet op mijn machine krijg.
Maar wat te denken van de besturing, (veel te) veel knoppen nmi
En is er wel een knop om een gcode bestand ( via een IP netwerk ? ) uit te voeren ?
handig aanhalen (citeren, quoten) : https://cnczone.nl/viewtopic.php?f=37&t=12599
Plaats reactie