Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Moderator: Moderators

Ballegooijen
Donateur
Berichten: 2516
Lid geworden op: 20 sep 2016 15:45
Locatie: 's-Gravendeel
Contacteer:

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door Ballegooijen » 12 sep 2018 20:32

Kennis vermenigvuldigd zich alleen als je het deelt.
https://www.Baldas.nl

VP allsolutions
Berichten: 45
Lid geworden op: 17 aug 2018 10:28

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door VP allsolutions » 12 sep 2018 20:42

Deze had ik ook inderdaad toch al gevonden, alleen gaat de mdf altijd 9mm of zelfs 18mm dik zijn. Dus deze geraken er niet door helaas
Laatst gewijzigd door VP allsolutions op 12 sep 2018 21:32, 1 keer totaal gewijzigd.

Ballegooijen
Donateur
Berichten: 2516
Lid geworden op: 20 sep 2016 15:45
Locatie: 's-Gravendeel
Contacteer:

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door Ballegooijen » 12 sep 2018 20:52

Ja, die dikte en materiaal had je nog niet vermeld dacht ik.

Dan kun je aan zo iets denken https://www.hoffmann-group.com/NL/nl/hn ... 01631-1X10

En deze is tot 7 mm https://www.hoffmann-group.com/NL/nl/hn ... p/201310-2
Kennis vermenigvuldigd zich alleen als je het deelt.
https://www.Baldas.nl

motormuis
Berichten: 172
Lid geworden op: 17 apr 2018 19:33
Locatie: velo

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door motormuis » 12 sep 2018 21:06

ik heb nog een paar frezen van om en om 1mm
zal morgen eens kijken wat ik precies heb

Floppy
Berichten: 624
Lid geworden op: 11 apr 2007 23:40
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door Floppy » 12 sep 2018 22:33

Ik heb net even een contour gemaakt met een 2 mm frees en dat ziet er ook wel goed uit. Die zijn langer en de kans dat ze heel blijven is ook een stuk groter:

Gallerij Link
Bedenk wel dat er slechts 2mm brede randjes overblijven op een aantal plaatsen. Ik ben bang dat je die niet heel gaat houden.

VP allsolutions
Berichten: 45
Lid geworden op: 17 aug 2018 10:28

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door VP allsolutions » 12 sep 2018 22:40

Floppy schreef:
12 sep 2018 22:33
Ik heb net even een contour gemaakt met een 2 mm frees en dat ziet er ook wel goed uit. Die zijn langer en de kans dat ze heel blijven is ook een stuk groter:

Gallerij Link
Bedenk wel dat er slechts 2mm brede randjes overblijven op een aantal plaatsen. Ik ben bang dat je die niet heel gaat houden.
Ziet er inderdaad netjes uit.
Hoe krijgje die dikke groene lijn rond de contouren?

Ja i know, wil het gwn proberen met dit lettertype 😂

Floppy
Berichten: 624
Lid geworden op: 11 apr 2007 23:40
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door Floppy » 12 sep 2018 23:29

Ziet er inderdaad netjes uit.
Hoe krijgje die dikke groene lijn rond de contouren?
In mijn engelse versie onder tab view, show cutwidth. Dat zal in het nederlands wel zijn " laat lijnbreedte zien".

motormuis
Berichten: 172
Lid geworden op: 17 apr 2018 19:33
Locatie: velo

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door motormuis » 13 sep 2018 07:27

in het nederlands vink je onder bekijk snijbreedte weergeven aan dan krijg je die brede lijn

VP allsolutions
Berichten: 45
Lid geworden op: 17 aug 2018 10:28

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door VP allsolutions » 13 sep 2018 14:54

motormuis schreef:
13 sep 2018 07:27
in het nederlands vink je onder bekijk snijbreedte weergeven aan dan krijg je die brede lijn
Ok gevonden

VP allsolutions
Berichten: 45
Lid geworden op: 17 aug 2018 10:28

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door VP allsolutions » 13 sep 2018 14:55

Zou het kunnen zijn omdat de pc geen legitieme versie van windows bevat dat ik met dit probleem kamp? Heb van de morgend gemerkt dat ik soms uit het niets de connectiviteit verlies met de interfacekaart.

DirkSchipper
Berichten: 595
Lid geworden op: 13 sep 2010 15:28
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door DirkSchipper » 13 sep 2018 21:57

Piept Windows dan dat ie niet legaal is?
Mijn ervaring met illegale Windows is dat ie tot zeer irritant gaat 'roepen' dat de versie niet legaal is, maar wel blijft werken (je moet immers wel online kunnen legaliseren ...).
Het lijkt me onwaarschijnlijk dat Windows zoiets doet.

VP allsolutions
Berichten: 45
Lid geworden op: 17 aug 2018 10:28

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door VP allsolutions » 13 sep 2018 23:43

DirkSchipper schreef:
13 sep 2018 21:57
Piept Windows dan dat ie niet legaal is?
Mijn ervaring met illegale Windows is dat ie tot zeer irritant gaat 'roepen' dat de versie niet legaal is, maar wel blijft werken (je moet immers wel online kunnen legaliseren ...).
Het lijkt me onwaarschijnlijk dat Windows zoiets doet.
Heb daarnet bluescreen gekregen. Dus er is wel degelijk iets mis met de windows om te beginnen al :-/

Ballegooijen
Donateur
Berichten: 2516
Lid geworden op: 20 sep 2016 15:45
Locatie: 's-Gravendeel
Contacteer:

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door Ballegooijen » 14 sep 2018 07:55

Als je een blauw scherm krijgt bij Windows is het vaak een probleem met het geheugen.
Kennis vermenigvuldigd zich alleen als je het deelt.
https://www.Baldas.nl

DirkSchipper
Berichten: 595
Lid geworden op: 13 sep 2010 15:28
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Wat doe ik hier verkeerd, of wat is er verkeerd?

Bericht door DirkSchipper » 14 sep 2018 12:49

VP allsolutions schreef:
13 sep 2018 23:43
Heb daarnet bluescreen gekregen. Dus er is wel degelijk iets mis met de windows om te beginnen al :-/
Zo bot doet Windows niet.
Ballegooijen schreef:
14 sep 2018 07:55
Als je een blauw scherm krijgt bij Windows is het vaak een probleem met het geheugen.
of een fout op de harddisk, waardoor een (paar) byte(s) verkeerd worden geladen/gelezen, wat resulteert in een heftige machine crash ...
Als dit vaker optreedt zul je een nieuwe installatie moeten maken, als het dan eerst weg is en weer begint (na dagen/weken), is het waarschijnlijk je harddisk.

Het geheugen testen kan met MemTest86 (liefst de + versie).
PC starten vanaf een bootCD oid. (Knoppix, Hiren's bootcd, ...) en dan een nachtje laten lopen.

Plaats reactie