STL importeren

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
rien1959
Berichten: 553
Lid geworden op: 18 mar 2008 16:59
Contacteer:

Re: STL importeren

Bericht door rien1959 »

Swets schreef: 03 aug 2021 16:23
Kan jij dan niet even die 3 stl-files omzetten naar step?
Die in deze link staan?
https://www.dropbox.com/sh/n2dg2w230186 ... lIo7a?dl=0

en dan ff ergens te download zetten?
Ik zal woensdagochtend even kijken en ze omzetten.
Een wandeling door Bergen op Zoom : https://youtu.be/8Rj02W34Ebg
rien1959
Berichten: 553
Lid geworden op: 18 mar 2008 16:59
Contacteer:

Re: STL importeren

Bericht door rien1959 »

Even snel omgezet van STL naar STEP met wat kleine aanpassingen :

https://pixeldrain.com/u/PsubAiko

Zijn er problemen dan even melden.
Een wandeling door Bergen op Zoom : https://youtu.be/8Rj02W34Ebg
Gebruikersavatar
Swets
Berichten: 2277
Lid geworden op: 09 feb 2007 21:49
Locatie: krimpen aan den IJssel
Contacteer:

Re: STL importeren

Bericht door Swets »

bedankt!!!....

kijken of solidworks daar minder moeite mee heeft!!!
http://www.arjan-swets.com (met cnc filmpjes)
Gebruikersavatar
mosoft
Berichten: 811
Lid geworden op: 01 dec 2007 18:09
Locatie: Zaltbommel
Contacteer:

Re: STL importeren

Bericht door mosoft »

Base_Shell_step.zip
Kun je hier iets mee via Solidworks een solid in STEP.
base shell step.JPG
Zo ziet de STEP file er in Solidworks uit.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gebruikersavatar
Swets
Berichten: 2277
Lid geworden op: 09 feb 2007 21:49
Locatie: krimpen aan den IJssel
Contacteer:

Re: STL importeren

Bericht door Swets »

Bedankt allemaal....
Dat ging veel beter....!!!
http://www.arjan-swets.com (met cnc filmpjes)
Plaats reactie