Vacature CNC Draaier bij STT Products in Tolbert

Hier kunnen bedrijven een baan aanbieden, dit voor een sponsering voor het CNCzone.nl forum! Neem contact op met create voor aanmelding voor deze mogelijkheid
Plaats reactie
STT-Products
Donateur
Berichten: 5
Lid geworden op: 16 mei 2018 16:11

Vacature CNC Draaier bij STT Products in Tolbert

Bericht door STT-Products » 31 mei 2018 10:25

CNC draaier

Functieomschrijving

Als draaier vervaardig je fijnmechanische onderdelen op zeer moderne CNC-draaibanken met aangedreven gereedschap, overnamespil en stangenlader. Daarbij programmeer je zowel aan de machine , als offline met behulp van CAM. Overdag zullen er vooral enkelstuks tot kleine series fijnmechanische producten worden gemaakt. Vervolgens zorg je ervoor dat je draaibank onbemand in de nacht en in het weekend grote series werkstukken vervaardigd.

Afhankelijk van je ervaring en kwaliteiten is het mogelijk om een sturende rol te gaan vervullen op de draaiafdeling waar twee jonge draaiers reeds werkzaam zijn. Je bent geheel zelf verantwoordelijk voor een slimme bewerkingsstrategie, gereedschapskeuze en programmering. Je kunt zeer zelfstandig je verspaningsproblemen oplossen en ondersteunt ook je collega’s daar mee. Je probeert samen met de werkvoorbereiding het werk evenwichtig te plannen.

Onze klanten maken eindproducten voor de consumenten, de medische en de industriële markt. Wij ontwikkelen, ontwerpen en maken voor hen unieke productiemiddelen, zoals tools, testapparatuur, speciaal machines, assemblagesystemen en volautomatische productiecellen.

In huis zijn alle disciplines aanwezig om deze systemen van een idee tot een werkende realisatie te brengen. Daarvoor bestaat ons team uit 30 professionals op het gebied van werktuigbouwkunde, micro mechanica, electrotechniek, software, verspaning en assemblage. De ontwikkelingen op het gebied van Smart Manufacturing worden door ons op de voet gevolgd en toegepast.

We bestaan inmiddels ruim 30 jaar en willen verder groeien. Sinds 2016 hebben we een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen met drie keer zoveel ruimte en is er geïnvesteerd in nieuwe verspaningsmachines en personeel.

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wij ook! Daarom bieden we een leuke en uitdagende baan in een plezierige werkomgeving.

Functie eisen:

•Afgeronde MBO opleiding bij voorkeur in de verspaningstechniek

•Aangevuld met verspaningscursussen

•Aangevuld met programmeercursussen

•Een aantal jaren verspaningservaring

•Ervaring met programmeren


Eigenschappen:

•Gestructureerd

•Nauwkeurig

•CAM programmeer ervaring is een pré

•Affiniteit met hightech producten is een pré

•Creatief

•Vindingrijk


Ben je geïnteresseerd in een functie bij STT en ben jij de persoon die het verschil kan gaan maken in onze organisatie, stuur dan gerust een mail met je motivatie en je CV naar ons toe op: kooistra@sttproducts.nl. Kijk ook op www.sttproducts.nl.

STT-Products
Donateur
Berichten: 5
Lid geworden op: 16 mei 2018 16:11

Re: Vacature CNC Draaier bij STT Products in Tolbert

Bericht door STT-Products » 14 jun 2018 08:57

De vacature staat nog open! Als je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken of je wilt meer weten over de functie of ons bedrijf, stuur dan een mail dan naar Kooistra@sttproducts.nl.

Plaats reactie