Faq & Reglement CNCZONE.NL Te-koop en Gevraagd Sectie

Hier kunnen bedrijven die het forum sponsoren hun producten aanbieden.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
rsemotion
Berichten: 781
Lid geworden op: 02 feb 2007 20:41
Locatie: Regio Alkmaar

Faq & Reglement CNCZONE.NL Te-koop en Gevraagd Sectie

Bericht door rsemotion »

Faq & Reglement CNCZONE.NL Te-koop en Gevraagd Sectie
Reglement Te-koop en gevraagd Sectie:

In de Te-koop en Gevraagd sectie mogen alleen particuliere advertenties geplaatst worden, bedrijfsmatige advertenties worden verwijderd. Bedrijfsmatige advertenties mogen geplaatst worden in de sponsorhoek, mits u sponsor bent van cnczone.nl

Cnczone.nl behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om zonder opgaaf van redenen advertenties aan te passen, samen te voegen of geheel te verwijderen.

De Te-koop en Gevraagd sectie dient alleen gebruikt te worden voor verkoop van particuliere machines en/of onderdelen welke relevant zijn tot de cnc hobby. Het plaatsen van andere advertenties zoals bijvoorbeeld auto's, huisraad, telefoons is niet toegestaan, deze advertenties worden direct verwijderd.

Cnczone.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van de advertenties.

Het is niet toegestaan om in advertenties naar externe sites te linken voor welke content dan ook.
Dit met uitzondering van de productspecificatiepagina of pagina's van de desbetreffende fabrikant, producent of importeur en met uitzondering van deeplinks naar specifieke content op persoonlijke sites of homepages.

Het aanbieden van illegale en/of gestolen apparatuur, software of anderszins illegale activiteiten in de Te-koop of gevraagd is aanleiding tot onmiddellijke uitsluiting van cnczone.nl. Cnczone kan bovendien aangifte doen van (poging tot) heling of een ander strafbaar feit. Het aanbieden van of vragen naar retailsoftware van welke aard dan ook is niet toegestaan.

Een bod is niet bindend en verplicht U niet tot aan- of verkoop. Zowel koper al verkoper kunnen hier geen rechten aan ontlenen. Koper en verkoper dienen een eventuele overeenkomst of geschil onderling te regelen, cnczone.nl voert m.b.t. dit onderwerp geen arbitrage.

Door gebruik te maken van de te-koop en gevraagd sectie verbindt u zich ertoe Cnczone.nl en alle Beheerders, moderators en tussenpersonen schadeloos te stellen en te beschermen tegen gelijk welke aanspraak of vordering, die uitgaat van om het even welke derde en die te wijten is aan of voortvloeit uit uw schending van deze overeenkomst of van de documenten die daarvan bij verwijzing deel uitmaken, of uit uw inbreuk op eender welke wet of op de rechten van een derde.

Het sturen van prive gegevens zoals adres, rekening nummers e.d. geschied voor eigen risico, cnczone.nl zal nooit uw gegevens aan derden verstrekken. Let op met het plaatsen van e-mailadressen of andere persoonlijke gegevens, zgn. spam- en zoekmachinerobots "lezen" mee op dit forum.

Indien een advertentie verkocht of gevonden is dient u de topic titel aan te passen of een extra antwoord binnen het topic te plaatsen met verkocht of gevonden, zo weten de moderators wat gesloten kan worden.

Als u een advertentie verdenkt van verkeerde inhoud, het aanbieden van illegale waren of anderszins illegale activiteiten dan dient u dit te melden bij een moderator of op het uitroepteken te klikken (meld bericht)
Plaats reactie